Jó lenne már végre pár normális fotó?

MÁLTAI ÜDÜLÉS

PROFESSZIONÁLIS FOTÓZÁS

Fotózás Máltán

Érzett már csalódottságot, amikor az utazásról hazatérve a képei nem adták vissza azt az élményt, amit élőben tapasztalt?

A máltai üdülés egy csodálatos élmény, ahol felfedezheti a sziget történelmi városait, elmerülhet a máltai életérzésben, gyönyörködhet a természet szépségében és a káprázatos tengerparti naplementében.

De sokszor az utazás emlékeinek megörökítése valójában inkább stresszt és bonyodalmat okoz, mintsem örömöt. Gyakran az élmények átélése és az együttlét helyett az emlékképek készítésének vesződsége dominál.

A szelfik és rosszul exponált, életlen képek helyett legyenek olyan fotói az utazásról, amelyek valóban megőrzik a máltai üdülésének élményét!

Nem kell többé aggódnia! Hivatásos fotósként megörökítem a máltai üdülésének legszebb eseményeit. Ne engedje, hogy a vakáció legfontosabb pillanatai csak homályos emlékek maradjanak. Tegye őket felejthetetlenné az általam készített képekkel!

Túra fotózás

Jelentkezhet szervezett túrákra, ahol magyar idegenvezető kalauzolásában tehet különleges felfedezéseket Máltán és Gozon. A Joy of Malta által szervezett túra során fotókat készítek Önökről, családjuk, vagy barátaik társaságában.

Megörökítem a túra legemlékezetesebb eseményeit, a spontán és örömteli pillanatokat. Amíg Önök élvezik a máltai üdülést én a háttérben elkészítem azokat a fotókat, amik majd évek múltán is segítenek felidézni és megosztani a vakáció élményeit!

Joy of Malta

Privát fotózás

A gyönyörű tengerparti helyszíneken és a sziklaszirteknél, vagy a hangulatos máltai óvárosi utcákon oldott hangulatú, profi fotózást kínálok. A káprázatos környezetben olyan egyedi felvételeket alkotok, amelyek álmaiban szerepelnek.

Kiemelt figyelmet fordítok az Önök személyes varázsának megörökítésére. A vidám és önfeledt fotózás során szükség esetén kreatív instrukciókkal inspirálom Önöket. A fotósorozat felvételeit gondos és kifinomult egyedi utómunkával, igényes stílusban dolgozom ki.

Máltai fotózás

 • Nem kell aggódnia a rosszul exponált képek miatt.
 • Személyes portréfotókat is tartalmazó képsorozatot fog kapni.
 • Biztos lehet benne, hogy meg lesznek örökítve az utazás legszebb és megismételhetetlen pillanatai.
 • Olyan képeket kaphat, amelyek igazán kifejezik a máltai üdülés hangulatát.
 • Amatőr képek helyett esztétikus és látványos fotók őrzik majd az emléket.
 • A szakértelem nélkül technikailag nehezebben fotózható helyzetekről is profi képei lesznek.
 • Kreatív látásmódom révén, az átadott fotók túlmutatnak a hétköznapi telefonos képeken.
 • A fényképezőgép és objektívek cipelése helyett élvezheti az üdülést.
 • Nem kell órákig tartó, időigényes képválogatással bajlódnia.
 • Professzionális utómunkával készített képekkel gazdagíthatja az fotóalbumát.
 • Ön csak átadja magát az üdülés élményének, én a háttérben, szinte észrevétlenül dolgozva megörökítem az önfeledt pillanatokat.
 • A máltai utazásról hazatérve megoszthatja élményeit az ismerőseivel, barátaival.

Máltai  hangulat

Elkapott máltai pillanatok